06- 39230482

Behandelingen

Aromatherapie Reinigende behandeling

+/- 40 min.  € 36,95
Huidreiniging, granenpeeling, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauw epilatie, huidverzorging

 

Aromatherapie Huid verbeterende behandeling

+/- 70 min. € 53,95
Huidreiniging-, granenpeeling, verwijderen onzuiverheden,  wenkbrauw epilatie, etherische oliën, vulkanische moddermasker, groente/fruitampul met fruitwater pakking, huidverzorging

 

Aromatherapie Huid verbeterende behandeling incl. massage

+/- 85 min. € 60,-
Huidreiniging, granenpeeling, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauw epilatie, etherische oliën, vulkanische moddermasker, groente/fruitampul met fruitwater pakking, ontspannende massage van decolleté-,  gezicht-, nek- en schouders, huidverzorging

 

Aromatherapie huid verbeterende behandeling incl. decolleté

+/- 70 min. € 66,95
Huidreiniging, granenpeeling, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauw epilatie, etherische oliën, vulkanische moddermasker, groente/fruitampul met fruitwater pakking , reiniging decolleté , gel de gommage scrub, etherische oliën, algenpakking, huid- en decolleté verzorging

 

Aromatherapie huid verbeterende behandeling incl. decolleté en massage

+/- 90  min. € 73,50
Huidreiniging, granenpeeling, verwijderen onzuiverheden, wenkbrauw epilatie, etherische oliën, vulkanische moddermasker, groente/fruitampul met fruitwaterpakking, reiniging decolleté, gel de gommage scub, etherische oliën, algenpakking, ontspannende massage van decolleté-, gezicht-, nek- en schouders, huidverzorging

 

Aromabrasie 

+/- 90 min.      € 85.-
Een gladde huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Wie wil dat niet?Aromabrasie is een dieptepeeling en een 100% natuurlijke alternatief voor microdermabrasie.

S.P.A. aromabrasie is een unieke manuele dieptepeeling behandeling met 100% etherische oliën.

In het najaar is het tijd om je huid eens flink op te peppen en om alle dode huidcellen intensief te verwijderen. Bij deze behandeling wordt met een zeer intensieve “pittige” peeling de opperhuid verdunt. Het verwijdert alle dode huidcellen en verzacht rimpeltjes, pigmentvlekjes en grove poriën in het gelaat. De huid wordt gestimuleerd met etherische oliën die een energie boots geven aan de huidcellen. De huid wordt dan eens goed aangezet om nieuwe cellen aan te maken. Je huid gaat er frisser, jonger en gezonder uitzien.

Wat is het resultaat voor je huid?

Een gladde en stralende huid zonder vlekjes, rimpeltjes of oneffenheden. Mee-etertjes, ontstekingen en pigmentvlekjes verminderen en lijntjes zijn minder zichtbaar. De huid ziet er frisser en egaler uit. Zonder agressie en op een “huid – gezonde” manier.

Deze behandeling is niet geschikt voor:

  • Gevoelige huid
  • Couperose
  • Acne-rosacea
  • Psoriasis
  • Eczeem

De behandeling kan alleen worden ondergaan in combinatie met aromatherapie thuisverzorging om de huid op de juiste wijze te voeden en verzorgen.

De behandeling bestaat uit  huidreiniging, wenkbrauw epilatie, speciale etherische olie die voor de granenpeeling wordt aangebracht, verwijderen onzuiverheden, etherische olie, vulkanische modder masker, groente/fruit ampul met fruitwater pakking, huidverzorging.

Tevens zit er bij deze behandeling een decolleté behandeling (reiniging decolleté, gel de gommage scrub, etherische oliën, algenpakking).

Bij deze behandeling is uit te breiden met een bindweefsel massage , dat is een meest effectieve massage bij rimpeltjes, lijntjes en pigmentvlekjes.

Dan bedraagt de prijs  € 97,50

 

Bindweefselmassage

+/-30 min. € 22,50
Cosmetische Bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos.

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware ui. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Ook wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie  geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Losse Behandelingen

Epileren € 11,-

Verven wenkbrauwen € 10,50

Verven wenkbrauwen en wimpers € 17,-

Verven wenkbrauwen en epileren € 17,-

Verven wenkbrauwen, wimpers en epileren € 21,50

Brow Tasic

Henna Wenkbrauwen € 27,50

Body Sugaring

Bovenlip € 11,50

Kin € 11,50

Kaaklijn € 11,50

Bovenlip en kin € 18,-

Bovenlip, kin en kaaklijn € 24,-

Oksels € 24,-

Onderarm € 27,-

Bikinilijn € 27,-

Harsen

Onderbenen € 27,50

Bovenbenen € 27,50

Hele benen € 52,-